Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
The Kiddies' Style
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Petreceri copii, zane, pirati, decor baloane
45 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aniversari, petreceri, serbari pentru copii fe gradinita si scoala primara. Loc de joaca pentru copii special amenajat si personal calificat.

La noi te joci nelimitat si beneficiezi de petreceri de neuitat. Loc de joaca pentru copii cu organizare de evenimente (aniversari, onomastice, si alte evenimente).

  Cel mai haios loc de joaca si petreceri pentru copii din Bucuresti.Organizeaza petreceri pentru copii cu zane, printese, pirati, clown sau alte personaje de poveste

  Alegeti experienta, profesionalism si specialisti in organizarea de evenimente pentru copii!
Loc de joaca privat pentru copii
   Alba sau neagra la petrecerea ta, fantana de ciocolata nu va lipsi si ii va indulci pe toti invitatii tai. Nu va trebui sa te lingi pe degetele avem destula pentru toti, preparata special pentru petrecerea ta.
CLUBUL nostru organizeaza petreceri de copii si va punem la dispozitie urmatoarele servicii: clowni, personaje de poveste, printese, vrajitoare, ursitoare botez, magicieni, face painting, decoratiuni din baloane, baloane cu heliu personalizate, articole de petrecere, fantana de ciocolata,vata pe bat, costume de carnaval, jocuri si multe alte surprize!
Petreceri pentru copii si adolescenti! organizam petreceri pentru toate varstele intr-un spatiu amenajat pe categorii de varsta.spatiu de joaca pentru cei mici cu saltea gonflabila, topogan, piscina cu bile,pentru cei mari karaoke, mini-discoteca,fantana de ciocolata, jubmbo-balonul, ploaie de baloane cu tot felul de surprize sunt doar o parte dintre surprizele pregatite.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura