Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
The Kiddies' Style
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs de dans
100 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dansul este cea mai buna si placuta metoda de a-i ajuta pe copii sa-si dezvolte aptitudinile, spiritul pentru frumos, gratia si eleganta, precum si comportarea civilizata in societate si respectul pentru celalalt.

Totodata, dansul modelează caracterul, stimuland disciplina si rabdarea, precum si ambitia si capacitatea de a depune efort pentru obţinerera rezultatelor dorite. SCOPUL acestor cursuri de dans    este ca cei mici sa-si insuseasca miscarile de baza din Dansurile Sportive, Dansurile Latino- americane si Moderne, printr-o metoda atractiva, placuta si usoara, de invatare. PRINCIPIILE pe care se bazeaza cursurile de dans pentru copii sunt: ritmica, muzicalitate, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala. Se folosesc in timpul cursurilor de dans jocuri distractive si tehnici variate pentru a mentine treaz interesul copiilor in timpul lectiei.
Pentru o mai buna colaborare cu cei mici, pe parcursul lectiilor de dans este interzis accesul parintilor in sala de dans. Copiii beneficiaza de toata atentia instructorului prin prisma numarului mic de copii in grupa.
Dansuri sportive incluzand aici: vals lent, vals vienez, quickstep, samba, cha cha, jive, rumba; dans modern si latino-americane ( salsa, bachata, merengue ) .


• Luni: 18.15-19.15
   joi: 18.00-19.00

COST : 100 lei/8 SEDINTE



Pentru a participa se face o rezervare telefonica, iar plata se efectueaza integral la momentul inscrierii.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura